Dünyagöz şimdi de Sultanbeyli’de! 

Kurulduğu günden bu yana göz sağlığı alanında dünyadaki son teknoloji ve yenilikleri hastalarıyla buluşturan Dünyagöz Hastaneler Grubu yeni merkezini Sultanbeyli’de açtı. 

Hizmet kalitesini 1 Eylül 2015 itibariyle Sultanbeyliler ile buluşturan Dünyagöz Hastaneler Grubu, merkezi konumuyla dikkat çeken yeni şubesiyle birlikte İstanbul’daki hizmet noktası sayısını da 7’ye çıkardı. Türkiye’de 17, dünyada ise 22 farklı noktada hastalarına eksiksiz teşhis ve tedavi hizmeti sunan Dünyagöz Hastaneler Grubu her türlü teknolojik altyapının düşünüldüğü yeni şubesinde de binlerce vaka deneyimi bulunan tecrübeli medikal kadrosu ile birlikte Sultanbeyliler’in göze dair tüm sorunlarına çözüm sunma hedefi ile hizmet vermeye başladı.

SGK ile anlaşmalı olarak hizmete başlayan Dünyagöz Sultanbeyli’de; Lazer Teknolojisi ile Miyop, Hipermetrop, Astigmat Tedavisi, Kornea Hastalıkları, Retina Hastalıkları, Göz Nörolojisi, Şaşılık Tedavisi, Çocuk Göz Sağlığı, Göz Çevresi Estetiği, Glokom Tedavisi ve Üveit Tedavisi alanlarında deneyimli uzman hekimler tarafından veriliyor. Dünyagöz Sultanbeyli’nin uzman kadrosunda Prof. Dr. Dilaver Erşanlı, Op. Dr. Levent Akçay, Op. Dr. Kurtuluş Yıldız, Op. Dr. Esra Asfuroğlu ve Op. Dr. Nur Duman yer alıyor. Sahip olduğu modern mimarinin yanında, hekimlerin ve hastaların konforu ön planda tutularak hazırlanan Dünyagöz Sultanbeyli, güler yüzlü personeli ve her türlü konforun düşünüldüğü gözlem odalarıyla da hastalarına 5 yıldızlı otel konforu sunuyor.

Yorum bırakın