Bayer Genç Bilim Elçileri Projesi’ne 2 ödül 

19 Ağustos 2016, İstanbul – Yaşam bilimleri şirketi Bayer, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğiyle yürüttüğü Bayer Genç Bilim Elçileri Projesi ile dünyanın en prestijli iş ödülleri programı Stevie® Award, 13. The International Business Awards kapsamında “En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Bayer Genç Bilim Elçileri Projesi’ne 2 ödül  yazısının devamı

Çocuk gibi nefes al, stresi kaygıyı yen

Stres ve kaygıyı günde sadece birkaç dakikalık egzersizle yenebilirsiniz. Uzmanlara göre, bebekler ve çocuklar karından nefes aldığı için mutlu ve kaygısız. Yetişkinlerin stres ve kaygıdan uzak sakin ve huzurlu olabilmesinin yolu yeniden çocukken olduğu gibi karından nefes almaktan geçiyor.  Çocuk gibi nefes al, stresi kaygıyı yen yazısının devamı

Bırakın çocuğunuz ağlasın ( Ağlamanın yararları )

Her şeyden önce çocuk olsun ergen olsun ağlamanın, psikolojik olarak rahatlatmasının yanı sıra birçok fizyolojik faydaları da vardır. Ağlamak gözyaşı bezlerini harekete geçirir ve onların kurumalarını önler. Göz cidarlarında bulunan mikro irritanların temizlenmesini sağlar. Ayrıca göz yaşının antibakteriyel özelliği de vardır, gözlerde enfeksiyon oluşmasını ve özellikle bebeklerde çapağın göze zarar vermesini önler.

Bırakın çocuğunuz ağlasın ( Ağlamanın yararları ) yazısının devamı