Yeni yıla özel beslenme önerileri

Özellikle yeni yıl ve yeni hedefler artık bir rutin hale geldi. Oysa dikkatli beslenme dönemsel olmamalıdır. O yüzden bu yıl ki hedefiniz her şeyi yemek olsun… Çünkü önemli olan neyi ne kadar ve ne zaman yediğinizdir diyen Diyetisyen Sanem Apa Doğan’ın yeni yıl için verdiği beslenme alternatifleri bir sene boyunca alışkanlıklarınızı belirlemede size yol gösterecek.

Yeni yıla özel beslenme önerileri yazısının devamı

Anne adaylarına mevsim dönümü uyarıları

Dünyaya bir çocuk getirmeye karar veren anne adayının vücudu önemli değişimlere uğrar. Beslenmesi, uyku düzeni, günlük aktiviteleri, giyimi, dış görünümü gün be gün değişirken içerden de çeşitli değişimler olmaya başlar. Hamileler bu zorlu süreçte bazı hastalıklara normalden daha fazla maruz kalırlar. Üstelik bu hastalıkların tedavisi, taşımakta olduğu bebeğin sağlığını riske etmemek için ayrı bir dikkat ve özen gerektirir.  Anne adaylarına mevsim dönümü uyarıları yazısının devamı

Dağıtım kanalları Abdi İbrahim tesislerinde

Bir asrı aşkın süredir öncü, cesur ve yenilikçi çalışmalarıyla hayatı ve geleceği iyileştirmek için faaliyetlerini aralıksız sürdüren Abdi İbrahim, Türkiye’nin önde gelen ecza depolarının yönetim kurulu başkanlarını ve genel müdürlerini Esenyurt’ta bulunan üretim tesislerinde ağırladı. 
Dağıtım kanalları Abdi İbrahim tesislerinde yazısının devamı